Träningsapp

Vill tipsa om en bra träningsapp om man vill köra Tabata intervaller. Det innebär att springa 20 och vila 10 och detta upprepa man 8 gånger. När jag kör intervaller brukar jag använda den, enkel och rekommenderas
 
HÄR TILL IPHONE
HÄR TILL ANDROID

Bytte plats på färgerna

 
När jag var liten och skulle lösa rubrikskub så flyttade jag på färgerna som sitter på själva kuben. Jag drog alltså bort en del lappar och bytte plats på dem. Så löste jag rubrikskub och sen ljög jag om att jag hade klarat att lösa den. 
 
Så om ni inte lyckas att lösa den gör som jag, haha.
Kul att minnas såna knasiga minnen än idag!
 
 

"Gör något varje dag som får ditt hjärta att sjunga"

Vi behöver lära oss att berömma och ge komplimanger oftare och säga när personen gör något bra eller har på sig något extra fint.
För det gör så mycket, det kan göra en hel dag för någon. "Vad fin du är idag, jättefin tröja" eller "shit vad fint du ritat, otroligt duktig", det kan var vad som, men bara en sådan enkel mening kan skapa sån underbar känsla för personen och sprida sån glädje både inåt och utåt.
 
Om din vän gör i ordning sig lite extra, ge hen en komplimang.
Om din vän är riktigt duktig på idrotten i skolan eller sätter många bollar i basketkorgen, säg det till hen då att hen var duktig eller dylikt.
Om du varit och shoppat och ta på dig dem nya skorna, visst skulle du bli glad om någon uppmärksammade de.
 
Jag tror det flesta skulle uppskatta det och bli glada av det. Sen ska det inte bli överdrivet, för då tappar det betydelse och får inte samma känsla.
 
Håll inte inne med sånt som kan göra människor så glada. Det gör även kanske att personen kanske känner sig säkrare på sig själv och fylls med sån positiv energi.
 
Om du få en negativ komplimang eller kommentar, vänd på det & ser det som något positivt. Visst det är svårt och gå kanske inte alltid, men t.ex. om din svenska berättelse var något fel på, se det istället som att det gör dig klokare och du lär dig det till nästa gång eller kan lösa det. Du lär dig av din fel, som tillslut kan bli rätt om du försöker lösa det.
Eller om någon säger du är helt dum i huvudet, låt personen tycka det men du behöver ju inte tycka det bara för personen tycker så om dig. Jag vet att det finns människor som inte tycker så om dig.

Min pappa

Idag är det fars-dag. 
Vissa har ingen pappa i liv, vissa har sin pappa långt bort & en del har sin pappa i sin närhet. Tar vara på han, var tacksam & hylla honom var han är, för idag är det hans dag.
 
Detta är min underbara pappa & är en del av mig oavsett vad som händer. Idag är det din dag och jag är otroligt tacksam och uppskattar dig. Grattis på fars-dag ♡


RSS 2.0 Matbloggstoppen