Glada tjejer på Mello


Stockholm levererar

Innan vi lämnade hotellet så åt vi hotellfrukost som är så otroligt gott. Frukt, bär, nybakat bröd och allt vad det nu fanns.
 
Sen tog vi bussen in till centrum för shopping. Fanns väldigt mycket snyggt men allt fick tyvärr inte hänga med hem trots att jag mer än gärna ville..
Det i mitten är en ögonbrynspenna och det andra en ögonbryns-mascara, båda från Maybelline. Ögonbryns-mascaran gör så att ögonbrynen ligger där de ska och ger färg. Har provat den och jag tycker den är jättebra.

Melodifestivalfinalen

Som jag tidigare sagt så var jag på Melodifestivalfinalen med min syster.
Vi fick jättebra platser (vi satt på främre parkett). Sånt ös och tryck det var, alla artisterna var duktiga på olika sätt. Mina favoriter var Ace Wilder och Oscar Zia, så nära att hon vann, två ynka poäng skiljde det mellan henne och Sanna Nielsen. Sanna var bra så jag är inte besviken, bara lite.
 
Det var så obeskrivligt kul, häftigt OCH MASSOR MER, helt fantastiskt! Nu har jag två magiska mello-minnen som upplevt i år och som jag sent glömmer!
 
Här är några av fotografierna jag tog med systemis och som jag redigerat lite idag och igår.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melodifestivalfinalen

Imorgon åker jag och familjen till storstaden Stockholm och stanna tills på söndag. Jag har nämligen vunnit 2 stycken finalbiljetter till Melodifestivalen genom bästa Marabou. Både syster, mamma och jag var med i en tävling de hade på Instagram, men mitt bidrag var det vinnande.
 
Så jag och min syster Sofia ska gå på Melodifestivalfinalen, helt fantastiskt! Jag var ju på deltävlingen i Göteborg för någon vecka sedan, men nu ska jag uppleva det igen fast finalen, fatta vilken otrolig upplevelse. Hoppas på en lika magisk kväll full med lycka!!
 
Här är min vinnande bild och motivering:
"Med Marabou blir vi glada och att vinna biljetter till finalen skulle inte skada. Med Marabou-choklad i min mun håller jag nu tummar & tår att få leva på lyckliga moln igen på Melodifestivalen."
 
Nu har jag biljetterna i min hand och vill helst bara åka nu

RSS 2.0 Matbloggstoppen