Äntligen fredag

Äntligen helg, igen. Tycker veckorna går i rasande fart (nästan i alla fall).
För mig blir det en rätt lugn helg, umgås med vänner och bara njuta av lite helg. När jag kom hem, hade mamma gjort våfflor som vi mumsade på, god start på helgen. Ha en bra helg, det förtjänar ni!
 
 

Dans och ännu mer dans

Nu är jag helt slut efter ett härligt danspass. Mycket höfter och skaki-skak, haha. Jag tyckte det var jättekul, testat en gång innan på denna dansen så andra gången. Det är lite gott och blandat av olika danstilar på olika låtar, så det är kul med lite variation.
 
I morgon börjar äntligen den moderna dansen jag gått och väntat på några veckor nu att den ska börja. Aldrig gått på innan så det blir nytt och spännande!
 
 
 

Bio- kärlek deluxe

Nu snart dags för bio med mamma i Kalmar. Himla mysigt och härligt med egen tid med mammi.
 

Bakning av bröd

Baka bröd var det min torsdagskväll bestod av. Tre limpor blev det, två att ge till mormor och morfar och en till familjen.
Bakade hälsosammare bröd, fullt med olika mjölsorter, yoghurt, äpple och annat. Blev himla lyckat, mums!

New stuff

 
 
Efter skolan blev det en tripp till Kalmar med familjen. Hittade nya inomhusskor som jag var på jakt efter. Fick även med mig lite annat behövlig också, så jag är nöjd!
Sen blev det tacofredagsmat hemma, himla gott. Ha nu en bra kväll & njut att det äntligen är fredag. xoxo
 
 
 

Dagens naglar





Fredagsplaner

Snön den faller och lägger sig som ett täcke. Visst är det fint men inte när man få massor snö blåsandes i ansiktet..
 
Kvällen kommer spenderas med mina goa tjejer. Jag ser framemot en härlig och mysig kväll, så det hoppas vi på. Ni få ha en toppen fredagskväll!

Gör det för att det gör dig lycklig nu


(Tagen från weheartit)
 
Tänk om det vore lite mer såhär. Spontant och mer öppet och inte låta tankarna gnaga de tusentals gånger om. Jag tror att alla skulle vilja göra något liknade, något mer spontant men att rädsla hindra en eller att något annat hindra från att göra det.

Det är ju självplågeri

Tänk att du är huvudrollen i ditt liv och andra människor är åskådare. De kan se dig, prata med dig, röra dig och påverka dig, men låt inte de bestämma över ditt liv.
Du kan välja att ta in deras åsikter och vad de säger och ta nytta av dem men du kan även låta de rinna ut i sanden. (Nu menar jag inte att man inte ska lyssna på andra som tycker du har betet dig illa eller dylikt)
 
Det är inte människorna runt om dig som formar dig till den du är, utan det är du som gör det med att ta in och inte ta in i ditt liv av saker du stöter på och kommer i kontakt med varje dag.
 
Låt inte negativa människor ta plats i ditt huvud, som bara gör att du må dåligt. Omge dig med människor som ge dig positiv energi, gör dig glad och du kan vara dig själv med.
Varför umgås med människor som bara ta energi från dig och inte ge något tillbaka, det är ju självplågeri!
 

Börjar veckan med ett leende

Min helg har varit lugn och jag har inte gjort så värst mycket. Jag har plockat ned alla julgrejer, fixat och ändrat lite i mitt rum, varit hos middag hos farmor och redigerat bilder och fixat en ny design (inte helt klar än).
 
Hoppas ni har haft en bra och lugn helg och vilat upp er lite till en ny skolvecka/jobbvecka, som vi ska sikta in oss på ska bli bra! Jag tycker vi alla ska börja veckan med ny energi, ett leende och vara öppna mot vad veckan har att bjuda på!
 
 
 
 

2013 minns vi, 2014 kan vi förändra

Nu är det nytt år och nya möjligheter som man brukar säga!
Jag hade en toppen bra nyårsafton med några goa vänner. Vi skålade in nya året och 2014 fick en himla bra start.
2013 minns vi, 2014 kan vi förändra. Jag önskar er alla ett bra år, fullt med minnen, lycka och upplevelse!

RSS 2.0 Matbloggstoppen